logo geertje ponsteen uitvaartverzorging
HOME HOE WERK IK DE UITVAART WIE BEN IK CONTACT
06 - 10 50 50 61
(dag en nacht)
Praktische zaken regelen
Rondom het laatste afscheid van uw geliefde zijn er veel zaken die in een kort tijdbestek om aandacht vragen. Samen bepalen wij wat er allemaal geregeld moet worden. Ook bespreken wij welke elementen u zelf wilt verzorgen en bij welke taken u mijn ondersteuning kunt gebruiken.

Denk aan:
 • Laatste verzorging
  Uw geliefde wordt toegewijd en met aandacht verzorgd. U bepaalt of u hierbij aanwezig wilt zijn en mee wilt helpen. Ik ben er om het te regelen.

 • Opbaring
  Mogelijk blijft uw geliefde thuis tot de dag van de uitvaart, maar wellicht kiest u ervoor gebruik te maken van een rouwcentrum. Ik help u de juiste optie te kiezen en realiseer deze voor u.

 • Aangifte burgerlijke stand
  Van overlijden moet aangifte worden gedaan bij de burgerlijke stand. U kunt dit zelf doen, maar het ook door mij laten verzorgen.

 • Rouwkaart
  Met extra aandacht en persoonlijke accenten is een bijzondere rouwkaart uit te werken. Ik help u met het maken van keuzes en zorg dat de kaart op tijd klaar is.

 • Invulling bijeenkomst
  Ook hier is veel mogelijk. Ik sta u met raad en daad terzijde om het programma van de bijeenkomst uit te werken en compleet te maken.

U maakt de keuze, ik regel het
Bovenstaande is slechts een selectie van de keuzes die u kunt maken. Uiteraard bepaalt u zelf hoe het afscheid zal verlopen, maar ik ben steeds beschikbaar om u over de mogelijkheden te vertellen en om suggesties aan te reiken. Ik geef inzicht in de voor- en nadelen van alle opties en de kosten die ermee gepaard gaan. Wat wij afspreken, regel ik vervolgens voor u; niets wordt aan het toeval overgelaten.
Je kunt maar één keer afscheid nemen. Dan moet het ook ècht bijzonder zijn.
Voorschoten - Wassenaar - Den Haag - Rotterdam e.o.